Kijktips

TIP DI NPO 1

Gezond Verstand!

Is colloïdaal zilver de nieuwe antibiotica? Barbara (42) is er van overtuigd. En helpt zuiveringszout tegen een slechte adem? Volgens tandarts Frank (57) zeker.

Lees meer
TIP DI SBS 6

Lethal Weapon

Riggs doet een schokkende ontdekking over Miranda's dood.

Lees meer
TIP DI NPO 2

2Doc: Demarrage

Een groep mannen van tegen de 80 wordt gevolgd. Zij maken gemiddeld drie maal per week op de racefiets lange tochten met elkaar.

Lees meer
TIP MA NPO 1

Droomhuis gezocht

Marja en Henk wonen nu nog in de provincie Zuid-Holland, maar gaan samen met Sybrand Niessen op zoek naar hun droomhuis op Isle of Man.

Lees meer
TIP MA RTL 4

Helemaal Het Einde

De familie Pos verhuist naar de hoofdstad Santiago zonder afscheid te nemen van de buren. Addy en Astrid willen heel Chili veroveren met stroopwafels uit Nederland. En Jeroen en Linda...

Lees meer
TIP MA RTL 5

The Blacklist

Mr. Kaplan recruteert dr. Bogdan Krilov, een specialist in het manipuleren van herinneringen om de druk op Red verder op te voeren. In haar jonge jaren is Liz ook slachtoffer...

Lees meer
TIP ZO NPO 3

De gevaarlijkste wegen van de wereld

Rick Brandsteder en Glenn Helder zijn in Suriname en rijden hier van Paramaribo naar Apoera. Ze moeten onder andere door een meer rijden.

Lees meer
TIP ZO RTL 4

Broadchurch

Er komen belangrijke bewijzen boven tafel tegen alle hoofdverdachten. Ellie en Hardy beseffen dat het niet lang meer duurt voordat de zaak is opgelost.

Lees meer
TIP ZO NPO 1

Andere tijden sport

Het zijspanduo Streuer/Schnieders werd drie keer wereldkampioen, maar greep steeds naast de winst op de TT Assen. Tot 1987.

Lees meer